Cake pops - barnsligt gott!

Cake Pops - premiärklubborna! Ovan med mintströssel och cappuchinopärlor.


Jo, jag ska inte vara den som är den! Efter att ha pratat med Sara så insåg jag att det minsann inte alls var så svårt att fixa dessa små mumsigheter. Klarade jag av att göra en pinocciotårta så ska jag väl klara av dessa? Mycket riktigt, det var enkelt, och gott (därmed inte sagt att det är nyttigt!)

Ungarna älskar dom, och vill hela tiden att kylskåpet ska vara nypåfyllt med dagsfärska cake pops. Dagligen blir det inte kan jag lova, men ibland så... är det barnsligt gott så är det, eller hur ;)



Du behöver:
1 paket hårda kakor med fyllning (t.ex. Ballerina)
ca 50g philadelphiaost
Ca 100g blockchoklad Klubbpinnar eller grillpinnar.

Kör ner kakorna i en mixer tills de blir smulor
• Klicka i philadelphian tills du tycker att konsistensen är bra, det ska vara lite degigt men inte kladdigt. Ca 50g behövs. • Forma bollar och lägg dom i kylen ca en timme.
• Smält choklad i vattenbad. Doppa pinnarna i choklad och stick ner dom i bollarna. Doppa bollarna i chokladen och rulla dom i strössel. Ställ dom sedan på kylning.
Redo av avnjutas!




Gillar

Kommentarer