Crescent Trike - ett gott ord !

Nu har vi kört våran Crescent Trike ett tag och jag måste säga att jag är mäkta förvånad!

Jag hade faktiskt inte förväntat mig att denna vagn skulle funka så bra på ojämna underlag som den faktiskt gör - den har ju trots allt bara tre hjul. Det var ju främsta anledningen till att Conny var "emot" denna vagn, att den liksom inte pallar grus- och skogsvägar. Men tji fick han!

Efter att ha gått flera promenader både i stan och här ute på vischan så kan jag glatt konstatera att denna vagn klarar mycket mer än vad vi båda hade trott. Oavsett underlag! Trike´n åker alltid med, vart vi än ska någonstans! Otroligt lättkörd, lätt att både fälla ihop och "montera upp". Den är klockren i alla lägen! Love it!


Något annat jag måste nämna såhär spontant, det är handtaget. Ser ni den stora svarta "knappen" framför min hand på bilden? Med ett enkelt tryck på den så justerar man höjden på handtaget - voila, detta gör att vagnen passar perfekt även för mig som är aningen längre än genomsnittet, men i nästa stund passar den lika bra för Conny eller varför inte de stora grabbarna som mäter runt 150cm?

Jag kan ju säga som så att denna vagn är en solklar favorit, och till nästa bebis kommer jag garanterat att köpa Trike´s liggdel så att denna kan användas redan från start!

Gillar

Kommentarer