Cykelsäsongen är här

Inlägget innehåller reklam för Lastcykel.se

Äntligen. Sol, blå himmel och grönt gräs. Sommartider! Picknick, strandbad, skogsutflykter, lekparkshäng... utedagarna blir många! Den här tiden har vi väntat på!

Cyklarna har kommit fram ur garaget, vi har även fått förnya en del cyklar det här året eftersom grabbarna växer. Dessutom blev Jonathans cykel stulen förra året.
Och återigen kommer de där tankarna och drömmarna på en lådcykel. De kommer varje vår/sommar - tänk vad smidigt det vore. Sätta barnen i den och så cykla iväg för en picknick eller bara en stund ute.

Jag har inte ens testat en sådan tidigare men kan se mig själv bli kompis med en lådcykel ganska snabbt. Den skulle liksom bli ett med vår familj rätt omgående, och bli en given beståndsdel i vardagen.
Även de där gångerna jag ska till affären för att handla men känner att det blir för mycket att bära. Vad smidigt det vore att ta lådcykeln istället för bilen då - känns ju liksom aningen onödigt att behöva ta en bil när man bara ska inom samhället man bor i. Här kan jag ta med mig något av barnen samtidigt som jag får plats med matvarorna utan problem. Drömmen!

Det finns ju lådcyklar både med och utan el, men personligen vill jag ha en enkel lådcykel utan el, avsedd för 3-4 barn. Enkelt och kravlöst ska det vara. Men om man nu vill ha med motor på så är dagens elmotorer på lådcyklarna tysta och pålitliga. Allt för att optimera cykelupplevelsen både för den som cyklar och de som sitter i lådan..

Åh, jag får fundera ett litet tag till, kanske blir att göra slag i saken och äntligen unna sig den där cykeldrömmen. Vore jäkligt kul att kunna ta en cykeltur allihopa (är ju flera som liksom inte riktigt hajat grejen med att cykla än), och bara ta vara på dagen.

  • 8 253 visningar

Gillar

Kommentarer

LindaGustavsso
LindaGustavsso,
svullo
svullo,

Härligt med cykel! Jag har cyklat 1mil i TV-rummet precis, det måste va dyrare att köpa cyklar till er familj än att köpa bil nästan, eller 😉

nouw.com/svullo