Dagar som regnar bort och... bebisverktad!?

Idag var det tänkt att jag skulle hämta gräsklipparen, klippa gräset, rensa det sista i rabatten, lägga dit marktäckväven och lägga på stenplattor... allt detta innan gubben kom hem från jobbet.

Vad blev gjort tror Ni?
- Inte ett jota!


Nej, inte nåt av det. Det har regnade till och från under dagen (åtminstone då han jobbade), vilket gör att gräsklippningen vart utesluten - och inte tänker jag stå som ett upp-och-ner-vänt U i rabatten när det är blött heller. SÅ roligt ska vi INTE ha det :P

Istället fick det bli lite röjning i sovrummet, ut med en byrå, rensa kläder och gotta sig i sånt istället. Men det ger ju resultat det med. En städat sovrum är väl aldrig fel? :) Och sen har jag även fått en hel del tvätt upptvättat pga det dåliga vädret - perfekt.
Vad har ungarna gjort då? För inte har de väl hjälpt till med rensning i sovrummet? Nejdå, det är fortfarande det där legot som hägrar i huvudet på dom, allra helst på Rasmus. Alltså detta lego, de 350kr jag gav för det... det var värt varenda öre. Han har lekt med det hela tiden. Springer och snackar om gubbarna, de ska åka bil, vara med katten, leka med elefanten, åka rutschkana osv... snacka om stimulerande lek! Och som synes på bilden ovan är han ju ganska kreativ också ;) När jag strax innan 20-tiden stack iväg till ICA träffade jag BB-fotografen också. En glad man som alltid hälsar och vinkar, men som idag även frågade om vi inte skulle skaffa en till snart. Bebisverkstad NU? Jajamen, det tyckte han - han väntar ju på oss. Alltså han vill fota oss som sexbarnsfamilj...
Men nej nej... nu saktar vi ner lite va!? Tidigast år 2014!


I helgen blir det auktioner, både lördag och söndag - så jag hoppas att jag hittar vad jag vill ha, men det återstår att se. Morgondagens (lördag) auktion har jag inga större förväntningar på - däremot söndagens :) Självklart kommer ni få se vad jag fyndar också! :)

  • ALLMÄNT
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229