Dagen före midsommar - inte som alla andra år!

Tack för alla grattis i och med sulkyn jag vann, jag kan lova att den kommer till användning. Att Rasmus dessutom fick välja färgen på den tyckte jag var lite extra kul ?

Idag har det inte blivit mycket bloggat, men det har verkligen varit fullt ös. Hela dagen! Det är sällan jag har såhär fullspäckade dagar, men ja... jag har nog inte suttit på arslet mer än totalt 1 timme idag... och det innan allt drog igång ;) Först sov jag ju så länge det gick, eftersom jag inte fick äta någonting (skulle vara fastande) och jag har en viss förmåga att äta på morgonen utan att ens tänka mig för. Ungarna sov ovanligt länge idag - tur det! Sen drog vi vid 10... ilfart till Skövde och sjukhuset. Där mötte vi upp mina föräldrar som skulle ta hand om mina kära odågor till barn under tiden jag fick min dom. De var dock ovanligt lugna och snälla idag ;) Besöket hos läkaren och på ultraljudsbänken tog totalt 10-15 minuter, inte mer. Det var lätt att ställa diagnos på mig idag kan jag lova. Gallblåsan var full av skit, alltså stenar - varav två rätt stora också. De ska ut!
Vet dock inte om de bara tar stenarna eller om de tar hela blåsan... men stenarna kommer jag åtminstone vilja ha i en burk sen, då våra grabbar vart väldigt fundersamma över hur jag kunde ha stenar inuti mig! Efter sjukhuset for vi hemåt. Full rulle hemma. Städa, tvätta och laga mat. Kaos... Jonathan med öroninflammation och Noah med feber efter sprutorna... det är inte lätt alla gånger ;) Men de var glada och livliga ändå, det märks inte mycket på dom... Med posten kom ett efterlängtat paket. Vad det var? Jo det får ni se, imorgon tänkte jag. Kan säga att pojkarna är gladast över paketet, men det kommer resultera i att både jag och Conny kommer vistas en del framför vårt Playstation 3 framöver. Gissning? ;) I samband med att jag hämtade detta paket var också sisådär sjuttioelva paket inlämnade och postade. Merparten till bloggare, men också en del ickebloggare. Kändes bra att äntligen få iväg allt, jag är inte snabb alla gånger - men nu så... Jag plockade ihop två stora kassar med prylar vi inte ska ha kvar, till loppisen. Känns bra att få lite undanröjt. Det behövs här hemma. Har en hel källare full med prylar som inte kommer till användning? Nån som är sugen på att överta allt? ;) Till Karlsborg en sväng, sen till mina föräldrar för lite kaffe och tjöt. Fast idag blev det choklad för min del, jajamen - Choklad ur en Tassimo är inte att leka med ? Hemma upptäcker jag, till min förskräckelse, att jag inte fått med mig sockerpaketet från affären. Eller så har jag glömt det hos mammsen och pappsen!? PANIK! Svärmor var i stan och jag vägrar gå in hos någon som inte är hemma! Så Conny fick snällt ringa till S (Simons mamma) för att fråga om hon hade socker. BINGO! Så jag fick mitt socker - och nu är bottnarna till morgondagens sommarpinocciotårta klara. Mums!

Har ni haft det lika stressigt dagen för dagen?
  • ALLMÄNT
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer