Dagen i stort

Utan larm på mobilen var det inte lätt att vakna imorse - men jag hade en levande väckarklocka istället. Noah väckte mig 7.15 - alldeles lagom för att springa upp, väcka Linus, fiffla med frukost och skicka iväg honom till skolan. Sen kröp jag ner hos småkillarna igen, för ja, imorse låg vi allihop i stora sängen och drog oss extra länge.

Dagen gick snabbt sen, och rätt som det var så väntade vi på pappas hemkomst. Först kom mina föräldrar och lillasyster på besök och barnen fick godis (ojoj, tänk - de fick godis på en måndag! - SKANDAL), Efter 10 minuter kommer pappa och farmor in genom dörren, med medköpt fikabröd, för här skulle det fikas minsann!


Det de inte visste var att jag slängt in en banankaka i ugnen. Men det gjorde ju inget, nu fanns det ju fikabröd så det räckte till alla och dessutom två olika sorter. Kaffe på det så var alla nöjda och glada (förutom jag, eftersom vi inte hade mjölk hemma då... men jag överlevde ju iallfall - sicken tur!)
Det blev i vilket fall som helst mycket snack idag, både om den kommande operationen och annat. Skönt att prata var det i vilket fall som helst...

Middag idag blev krämig kycklinggryta för de andra, medans jag satt där med min smaklösa chokladshake. Nio dagar kvar nu.. det går framåt! Vikten har jag inte kollat på några dagar - men det går säkert åt rätt håll :) Tänkte kolla den i slutet på veckan... jag som alltid varit sen att jag hoppar upp på vågen varje morgon har börjat tänka om lite - och väger mig nån gång i veckan, bara det är framsteg!

Ikväll ska jag roa mig med att se gårdagens avsnitt av Solsidan, och så självklart "Ensam mamma söker". Missade ju Solsidan igår eftersom jag var tvungen att hänga med i allt snack som blev efter reportaget i Aftonbladet - det finns folk till allt, om man så säger ;)


Sen är det ju måndag igen, om nu någon missat det ;) Det betyder såklart att det är dags för ännu en måndagslista här inne!

Idag, måndag, är jag extra glad för att:

• så många har tagit sig tiden att höra av sig genom facebook och mail angående reportaget i Aftonbladet igår. Det är verkligen många som förstått vad det egentligen handlade om, det är jag glad för!

• vi fick en kanondag på Balthazar igår!

• det är bara nio dagar kvar till operation. Nio dagar, hallå, vart tog tiden vägen... det är inte ens 1,5 vecka! Tiden går fort, och snart är det gjort - fyndigt va? ;)

• jag har en kanontävling igång på bloggen - om en Britax Multi-Tech II. Missa inte den, tävlingen finns HÄR!

• mina barn är dom allra finaste i världen. Eller vad säger man då Rasmus kryper upp i famnen med ett "äää dej mamma" och klappar en på kinden? (äää dej betyder alltså "älskar dig"). Jonathan börjar ta efter, även om han inte riktigt har orden än. De är mysiga våra barn! ?

Vill du också skriva en måndagslista? Lämna gärna en länk inne hos Jenny isåfall ;)
  • ALLMÄNT
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer