Dagen som försvann!

Den här dagen försvann lika fort som den kom, känns det som iallafall. Men shit, vad vi fått saker gjorda idag trots att jag vaknade sent. Jag kom inte ur sängen förrän klockan var närmare 10.30 - en smärre katastrof skulle jag vilja påstå! Men ja... ändå var det jag som var först ut genom dörren för att ila in till stan. Vi skulle ju hämta ett släp - fixa i trädgården och hiva iväg ett och annat.

Sagt och gjort. 400 spänn fattigare fick vi ett släp för ett dygn - och är lagom möra i armarna ikväll. Två stora kylskåp/frysar, en tvättmaskin och en torktumlare har sett sina livs sista dagar och tillbringar nu resten av sin tid på soptippen. Där återfinns också en hel del sopsäckar som stått på vår veranda eller i garaget en tid. Och en bokhylla... Just nu står släpet uppfyllt med buskar och ris. Vi ska dra iväg till stan tidigt (!) imorgon för att lämna skiten - sen tillbaka. Jag sågade ner ett träd idag och Conny högg ner världens största trädgårdsbuske - det ska också iväg... det händer mycket nu! Plus att vi har ett helt rum här uppe som ska tömmas, halva garaget ska väck och sen en hel nedervåning. ALLT SKA BORT! (Kanske borde anordna en egen loppis?) Morgondagen kommer bestå av 2-3 vändor till soptippen (JA, vi har massor av skräp och skit från trädgården nu!) och sen får vi se - skogen lockar en hel del. Jag vill ha massor av blåbär så jag kan stilla min "baknerv" som nu återupplivats. Mamma och pappa är taggade till tusen och väntar på att vi kommer ut, så ja - så blir det nog! :)

Efter dagens middag intagits (som för övrigt bestod av potatis, schnitzel och en sjudundrans god kantarellsås) fortsatte arbetet här hemma. Städning och urrensning av tvättstugan. Så nu har jag en älskare där inne - en frysbox. Jag älskar den redan - trots att jag inte har nåt i den än. Men den ska fyllas kan ni tro. Med mat och mumsiga bakverk. ÄNTLIGEN kan jag baka igen. Hur jag, med make och fem barn, överlevt med en halvfrys såhär länge förstår jag inte. Men nu kanske många förstår varför jag (som älskar att baka) inte kunnat göra det i den utsträckning jag kanske önskat? Det har helt enkelt inte funnits plats att förvara det... och inte känner jag för att mumsa i mig allt direkt...?

Åhh... äntligen händer saker. Och altanen - den planeras för fullt. Imorgon blir det förmodligen att åka till Byggmax för att kolla in lite material och ev. köpa något. Bröllopspresenten ska börja utnyttjas nu! ?
LOKA jordgubb & lakrits - en räddare under såna här dagar!

Gillar

Kommentarer