Dagen som gick åt fanders

Idag var egentligen meningen att vi skulle firat lite. Dels skulle vi åkt till Hjo för att gratulera min mamma. Hon fyllde år igår. Vi var där redan då - men skulle dit idag igen. Och idag skulle ju grejjerna med liksom, ja just med anledning av att hon fyllt år. Men vad händer? Jo, då drar värsta snöovädret in och man ser knappt framför bilen.

TACK!

Så vi blev hemma istället. Och jag har därmed varit nere och ledsen mer eller mindre hela dagen. Jag är sån... Blir det inte som man planerat så kan jag "bryta ihop" och bli ledsen. Allra helst med tanke på att vi var där igår, men att vi inte firade alls då - utan det skulle bli idag. Så jag gick väl sönder en aning inombords idag...
Dessutom skulle vi uppvakta svärmor också, för att hon fyllt år (i veckan). Inte heller det blev av - av typ samma anledning. Så hela dagen vart kaos i mitt huvud. Ingenting blev som planerat och istället blev man hemma. Att vara hemma när man egentligen tänkt åka iväg är ingen hit. Allra helst inte när man redan sitter i bilen när det bestäms att man ska vara hemma istället. BAH!

Nåväl... hemma så har det vart tumultartat inom mig resten av dagen. Laga mat? Nej, det är inte lätt när man inte känner någon matlust alls. Aptiten försvann för typ en vecka sen och har inte kommit tillbaka. Jag får vara glad om jag lyckas peta i mig några bananer på en dag. Och visst kan det slinka ner någon bit av ett eller annat - men varm mat blir jag fruktansvärt äcklad av.

Idag ställde jag mig iallafall och gjorde lasagne, grundat på ett recept av Per Morberg men med vissa förändringar. Och det var väl lika bra det... Men receptet var inte så likt Morbergs när jag vart klar haha :)

Gott? Det vet jag inte men lasagnen tog slut iallafall (och den gjordes i en stor form). Så ska jag lita på resterande familjemedlemmar så var det gott, även om jag själv inte tyckte att det var någon höjdare. Men det spelar ingen roll om man skulle servera mig entrecote, pulled pork eller en fräsch räksallad - jag blir inte hungrig ändå...
Nåväl, nu blir det kväll och bingolotto - hoppas på en bättre morgondag.

Gillar

Kommentarer