Dagen som kom och försvann...

Denna dag har verkligen gått i rasande tempo.

Jag har väl tagit tag i mig själv lite och tvingat upp mig i tid denna veckan, tummen upp för mig!

Men idag tog vi alla sovmorgon, med varierad uppgång mellan 9-9.30. Sen dess har det vart full rulle. In till stan, fixa två födelsedagspresenter, en till min pappsing som fyllde år i torsdags och en till Linus kompis som han ska till imorgon. Sen passade vi på att handla lite smått till dagens middag också.

Iväg i ilfart till Mölltorp och mina kära föräldrar. Väl där inser vi att vi varken får träffa syrran eller brorsan och hans sambo. Snopet - javisst. Men vi fikade med mina föräldrar och fick oss några timmars tjötande :) Å pappa berikades med lite rosor och skraplotter. Får hoppas att han skrapar fram något bra nu!

Jag berättade för mamma om Rasmus och Jonathans nya intresse: djur. Plastdjur, typ såna från Schleich - varpå hon plockar fram en hel låda full av djur! Rena drömmen för ungarna som snart fick en plastpåse att fylla med djur som de fick ta med sig hem... gissa vad dom lekt med ikväll?

Väl hemma blev det middag och så kom Simon förbi en sväng också. Alltid lika kul när han vill komma hit under sin mammavecka, och mest glädjande är det väl ändå för Linus... datanördar som de är båda två ?

Kvällen har bestått av lek, bus och skratt. Hoppa i sängen, asgarv och barnaskratt. Men också peta flisor/stickor och massa kramar och pussar av glada barn. Underbara kids, som sover nu förstås. Jag och Conny ska också sova nu tror jag, åtminstone jag.


Nattinatt!
  • ALLMÄNT
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer