Dagens barnmorsebesök

Dagens barnmorsebesök är avklarat, och när jag gick därifrån trodde hon inte att vi skulle ses mer under denna graviditet. Det återstår att se... ;) Vecka 36 (35+2)
Vikt: Oförändrad sen sist (-12 kilo sen graviditetsbesked) SFmått: 36-37cm
Hjärtljud: 126 Hb: 101 (venöst)
P-gl: 5,2 Blodtryck: 90/50 Så tjatade jag till mig en status också, kontroll av livmodertappen alltså. Jag har ju känt av ilningar och strålningar i benen de senaste dagarna och började fundera på om det faktiskt var så att bebis legat och tryckt på, och att det kanske hänt "något". Bm ville först inte, men sen lät hon sig övertalas. Tur var väl det?!

Ja, jag känner min kropp. Kanske alltför väl?
Det är moget där nere så att säga, mjukt och sådär. Utplånat och börjat öppna sig... så ja... det kan dra igång när som helst. Och går vattnet är det tydligen riktigt, riktigt bråttom. De gick till och med igenom vad jag ska göra om bebis bestämmer sig för att titta ut INNAN jag kommit till förlossningen. SÅ snabbt hoppas jag verkligen inte att det går. Att föda hemma eller i bilen är väl den största fasan jag har... Imorgon ska jag upp till BB för en ny järninfusion, då kommer jag även att träffa läkaren - ska prata lite med henne då. Kan behövas...

Just nu är jag beordard att inte ens ta mina promenader, jag får nöja mig med att gå runt huset om jag vill ut... Behöver jag ens påpeka att min rastlöshet är extrem?

Gillar

Kommentarer