Dagens bloggtips + ny omgång (onsdag)

Åsa har en väldigt varierad blogg, men något jag gillar allra mest är hennes coola humor. Love it! Den är ständigt återkommande dessutom! Åsa skriver en del om den vårnadstvist hon befinner sig i, men också mycket om t.ex mode! Vill du ha fler besökare kan du dessutom läsa det här!Sofia är en ung bloggerska som läser IT-design på gymnasienivå. Hon brinner för foto och musik, så detta är två stora delar i hennes blogg. Sen skriver hon om en kommande operation också. Titta in där vettja!
*****************************************************
BLI DAGENS BLOGGTIPS 11 APRIL (TISDAG)!

Det är fortfarande hårt tryck på detta. Jag önskar att jag kunde skriva upp er alla direkt men det är inte möjligt, för vad blir det då för "speciellt" med just Er länk? Nej, jag hoppas faktiskt att ni orkar stå ut och anmäler er igen.

Det kommer även imorgon vara två olika bloggar, alltså inte två mammabloggar/hästbloggar/fotobloggar etc - det vill jag vara noga med. Detta för att det ska vara så rättvist som möjligt.


Skriv bara "Jag Är Med" och hoppas på att det är Din Tur!

Att sprida ordet om tävlingen i din blogg gör mig glad men det är inget obligatoriskt för att vara med att tävla. Däremot syns du i min knuffruta till höger! ---> Där dyker man upp per automatik när man länkar till bloggen!


Bloggtipsen presenteras under kvällen 11 april !!Andra pågående tävlingar, just nu:Två vinner smycke från BombydesignVinn presentkort på belysningsdesign (förlängd tills 15 deltagit!) Vinn ett paket från kläppi Vinn krypmuddar från Kalle kryp
  • ALLMÄNT
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer