Dagens bloggtips + ny omgång (påskdagen)

Moa har lite av en "alternativblogg" av vad jag kan tolka det som. En härlig blogg som bjuder på både modellbilder, snygga teckningar och de coolaste äggmålningarna! En kreativ blogg som är kul att hänga med i helt enkelt!


Sara är en glad kreativ mamma till Jonah. Hennes blogg ramlar jag in till lite då och då, och jag gillar den verkligen. Hon skriver om viktnedgång, musik och numera även foton. Hon är grym på att ta snygga bilder! Titta in där!


*****************************************************

BLI DAGENS BLOGGTIPS 8 APRIL (PÅSKDAGEN)!

Det är fortfarande hårt tryck på detta. Jag önskar att jag kunde skriva upp er alla direkt men det är inte möjligt, för vad blir det då för "speciellt" med just Er länk? Nej, jag hoppas faktiskt att ni orkar stå ut och anmäler er igen.

Det kommer även imorgon vara två olika bloggar, alltså inte två mammabloggar/hästbloggar/fotobloggar etc - det vill jag vara noga med. Detta för att det ska vara så rättvist som möjligt.


Skriv bara "Jag Är Med" och hoppas på att det är Din Tur!

Att sprida ordet om tävlingen i din blogg gör mig glad men det är inget obligatoriskt för att vara med att tävla. Däremot syns du i min knuffruta till höger! ---> Där dyker man upp per automatik när man länkar till bloggen!


Bloggtipsen presenteras under kvällen 8 april !!Andra pågående tävlingar, just nu:Bli en av tre som vinner presentkort på mineralsminkVinn valfritt smycke från SmyckenByTvå vinner smycke från BombydesignVinn ett iphoneskalVinn presentkort på belysningsdesign Vinn iphoneskal från monkeygadgets Vinn ett paket från kläppi Vinn krypmuddar från Kalle kryp
  • ALLMÄNT
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer