Dagens bloggtips + ny omgång (tisdag)

Hos Nadja får vi både recept på mat och olika efterrätter. Men vi bjuds också på härliga semesterinlägg och flera inlägg och bilder ifrån när hon gifte sig!
Givetvis skriver Nadja även om livet i övrigt också.


Emmy skriver om allt. När det gäller mat är det mest asiatiskt och kinesiskt - något som jag gillar :) Tjejen verkar ju absolut gilla musik också...
Här möts du också av vardag och vanliga tankar!
*****************************************************
BLI DAGENS BLOGGTIPS 10 APRIL (TISDAG)!

Det är fortfarande hårt tryck på detta. Jag önskar att jag kunde skriva upp er alla direkt men det är inte möjligt, för vad blir det då för "speciellt" med just Er länk? Nej, jag hoppas faktiskt att ni orkar stå ut och anmäler er igen.

Det kommer även imorgon vara två olika bloggar, alltså inte två mammabloggar/hästbloggar/fotobloggar etc - det vill jag vara noga med. Detta för att det ska vara så rättvist som möjligt.


Skriv bara "Jag Är Med" och hoppas på att det är Din Tur!

Att sprida ordet om tävlingen i din blogg gör mig glad men det är inget obligatoriskt för att vara med att tävla. Däremot syns du i min knuffruta till höger! ---> Där dyker man upp per automatik när man länkar till bloggen!


Bloggtipsen presenteras under kvällen 10 april !!Andra pågående tävlingar, just nu:Bli en av tre som vinner presentkort på mineralsminkVinn valfritt smycke från SmyckenByTvå vinner smycke från BombydesignVinn ett iphoneskalVinn presentkort på belysningsdesign (förlängd tills 15 deltagit!) Vinn iphoneskal från monkeygadgets Vinn ett paket från kläppi Vinn krypmuddar från Kalle kryp
  • ALLMÄNT
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer