Dagens bloggtips + ny omgång (torsdag)

Tokmorsan heter egentligen Christine. Hon är en glad och tokig fyrabarnsmamma i sina bästa år (trettio!). I hennes blogg möts vi av foto, hus & hem samt inlägg som handlar om hennes barn. En finfin blogg minsann!
Madde är en trevlig och go tjej som just nu utbildar sig till förskollärare. I hennes blogg får vi följa hennes vardag tillsammans med sonen William.
Vill du veta mer om bara Madeleine kan du läsa det här! In och läs!*****************************************************
BLI DAGENS BLOGGTIPS 12 APRIL (TORSDAG)!

Det är fortfarande hårt tryck på detta. Jag önskar att jag kunde skriva upp er alla direkt men det är inte möjligt, för vad blir det då för "speciellt" med just Er länk? Nej, jag hoppas faktiskt att ni orkar stå ut och anmäler er igen.

Det kommer även imorgon vara två olika bloggar, alltså inte två mammabloggar/hästbloggar/fotobloggar etc - det vill jag vara noga med. Detta för att det ska vara så rättvist som möjligt.


Skriv bara "Jag Är Med" och hoppas på att det är Din Tur!

Att sprida ordet om tävlingen i din blogg gör mig glad men det är inget obligatoriskt för att vara med att tävla. Däremot syns du i min knuffruta till höger! ---> Där dyker man upp per automatik när man länkar till bloggen!


Bloggtipsen presenteras under kvällen 12 april !!Andra pågående tävlingar, just nu:Två vinner smycke från BombydesignVinn presentkort på belysningsdesign (förlängd tills 15 deltagit!) Vinn ett paket från kläppi Vinn krypmuddar från Kalle kryp
  • ALLMÄNT
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer