Dagens middag; Skinkstek på menyn


Skinkstek på tillagning!

Jag är ganska bekväm av mig, och även om jag älskar kött i alla former så är det inte ofta jag tillagar "helt kött" så att säga (kotletter och sånt är en sak, men just stek o sådär menar jag) - men skinkstek har jag varit sugen på ett bra tag. Livrädd för att göra sånt där själv - så varför inte låta min Nordic Cooker göra jobbet? ;)

Sagt och gjort, jag gjorde iordning dagens middag redan igår kväll - och nu är det snart dags att avnjutas. En lagom pepprad skinkstek med potatis och sås - och givetvis grönsaker till (bland annat morötter och lök, som synes). Våra barn älskar kött i alla former även dom - och kommer med största sannolikhet att kasta sig över maten idag!

Så smidigt, kött och grönsaker sköter sig själva - och jag behöver bara bry mig om potatisen och såsen. Beroende på vad man gör för mat så kan man ju ordna så att allt sköter sig självt. T.ex. om man gör en kycklinggryta med potatis, då har man allt i grytan och slipper bry sig alls om maten! Mhmm... kyckling, det får det nog bli imorgon!
Men nu doftar det ljuvligt från köket....

Gillar

Kommentarer