Dags för bebis !?

Ja, vi befinner oss nu i januari månad - och jag kan inte annat än le!

Visst, jag fyller år på söndag, och det har jag i ärlighetens namn lite ångest inför. Jag vill inte bli äldre än vad jag redan är liksom, men det är väl bara att gilla läget. Annars får jag göra som Carola - fylla 25 år varje år, det låter väl som en bra idé!? :)

Vi har sen ytterligare två födelsedagar denna månad. Linus den 16 jan & Jonathan dagen därpå! Jag har aldrig sagt att jag uppskattar januari, med tanke på alla födelsedagar, haha.

Men innan dess väntas det bebis. Nej, det är inte jag som ska ha bebis igen, det hade ni vetat isåfall. Mina barn får en kusin, min bror blir pappa för första gången och jag blir faster - till någon som vi tror är en liten flicka ?

Jag längtar sjukt mycket och har förvarnat dom om att jag kommer ta bebisen under jackan och springa hem. Att få snusa bebisdoft igen, att få hålla om en liten spädis, att få gosa och mysa - åh, så jag längtar. Det kommer sluta med att de stackars föräldrarna somnar av utmattning om kvällarna - inte pga bebisen utan pga en galen Annika som sitter där och gulligullar och tullitullar med bebisen, haha.
Nejdå, så illa är det inte. Men jag måste få passa på när jag är där ?

Idag kom förresten åkpåsen hem till den lilla också. Så fin - och ja, jag bestämde mig för att ge den till bebisen. Tänk dig riktigt lammskinn från merinofår - vad varmt och gott. Förhoppningsvis kommer även dom hit på söndag, så kan de få åkpåsen då, ifall bebis får för sig att komma tidigare än beräknat ?


Åkpåsen kommer från Teutonia och jag vann den inne hos Angelica!
De har redan fått en babyrelaterad baby-goodiebag av den blivande fastern, med både nappar, kläder, filt och annat smått och gott i. Så ja... det kommer väl sluta med att jag överröser bebis med saker - och kärlek ?
  • ALLMÄNT
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer