Dags för bio: Sune i grekland

Vi måste handla lite inför morgondagen. Jag fyller år imorgon och det blir nog.. ja, jag vet inte än. Men det lutar åt någon version av smörgåstårta iallafall - även om jag är mest sugen på kallskuret med potatisgratäng eller liknande. Vi får se. Handla måste vi iallafall göra.

Under tiden får de stora grabbarna gå på bio. Sune i Grekland - all inklusive står på agendan. Samtidigt som en av grabbarna behöver något upplyftande just nu så är det en bra grej att hitta på eftersom dom ju inte uppskattar att ränna runt i mataffärer direkt. När jag frågade om de ville se den så fick jag ett glädjetjut tillbaka - så svaret var ju ganska självklart ett ja då :)

Någon som sett Sune i Grekland?
Jag är själv sugen på att se den... tror att den kan vara riktigt kul!


En annan film som jag är såå sugen på att se är Mammas pojkar. En film som vi såg lite "backstage" på kan man säga. Vi var med under själva inspelningen då Jonathan var backup för ett barn som skulle döpas i filmen. Då var det dock sagt att filmen skulle heta "Bröderna hårdrock" men det har tydligen ändrats. När jag nu sett och läst lite om filmen är jag såå sugen på att se den - och vem kan motstå Mia Skäringer?

Gillar

Kommentarer