Dags igen...


Åsså var det dags igen då. Järndropp. Mitt hb har börjat röra lite på sig - vilket jag tycker är skönt att veta. Inga hejdundrandes jättebra siffror men det är bra ändå. Har gått från ynkliga 84 till fortfarande icke-skrytsamma 89 och idag är alltså tredje omgången med dropp. Förhoppningsvis fortsätter det ju på denna banan nu.
Att få dropp känner jag faktiskt är lite av en befrielse också! Jag slipper alla dessa tabletter, kapslar och droppar (man får inte ta dom samtidigt som droppet - om nu någon sitter och tänker att jag skulle kunna göra det effektivare genom att kombinera dom). Därmed slipper jag toalettproblemen som lätt uppstår då med trög och ond mage. Ja, gravida och tidigare gravida vet nog precis vad jag pratar om ;)
Droppet har inte alls den biverkningen, tack och lov. Magknip får jag tills viss del - som varar i 4-5 timmar efter droppet. Men det kan jag leva med :)
Barnen ser fram emot att mamma ska bli piggare nu också, så jag hoppas att det blir så :) att jag får bli människa en gång för alla <>

Gillar

Kommentarer