David 6 år

Så var dagen äntligen här. David har längtat och väntat. Och drömt om en egen dator. Men vi har hela tiden sagt att "kanske till skolstart" och "inte än". Lite kanske för att fördröja det en aning.
Men nu var det äntligen dags. Han förstod inte alls att det var en dator som stod där i paketet.

Han öppnade, såg chockad ut och jag tror nog att han en stund tänkte att han drömde. Datorn var förinstallerad och påslagen, till och med med en bakgrundsbild på hans stora idol: SANS. Det var bara att slå sig ner, dra på sig headsetet och börja spela sina favoritspel. Jisses, den glädjen gick inte att ta miste på kan jag lova.
Därtill fick han både en häftig hotwheelsbil och en hel del gotte. Och fika förstås. När jag frågade David för ett tag sen angående tårta så nämnde han Sans, att det vore kul med en tårta med Sans. Svårfixat tänkte jag... men jag lämnade förslaget till tjejerna på Coop. De har fixat tårtan till både Lovis och Ninja, nu fick de ta sig an uppdraget för David. De löste det galant. En svartvit tårta med idolen på.. Bättre kunde det inte bli.

Sent, sent på kvällen var det dags för sängen - och David han var så nöjd med dagen att hälften vore nog. Ögonen stod i kors och han var verkligen uppe tills benen inte bar längre. Trots det somnade han med ett leende på läpparna, den lille parveln. Eller stora kanske man ska säga? Sex år... jisses. Tiden går fort <3


  • 3 955 visningar

Gillar

Kommentarer

Livetssanning
Livetssanning,
Grattis på dagen åt grabben, å grattis till er som vart föräldrar för 6 år sedan.
nouw.com/livetssanning