Dejt i stan och återfunnen lust

Denna dagen har inte spenderats hemma mer än "nödvändigt". Nej vi gick upp, käkade en ordentlig frukost och började sen göra oss i ordning. På schemat stod "stadsbesök".

Vi pälsade på ungar och packade in pulkor i bilen - tur var väl det eftersom vi fick parkera på andra sidan bostadsområdet när vi kom fram :) Ungarna fick sig ett härligt pulkarace och jag sprang för första gången på vääääldigt länge! Men kul var det, och ungarna hade ännu roligare!

Det var ett besök hos Erika som stod på schemat, och det var lika trevligt som sist! Många fina skratt, massor av barnlek och ett missöde som resulterade i påfyllnad av glasskärvor till soporna så att säga... (varpå Annikas inre går i tusen bitar, då jag hatar när saker går sönder)

I vilket fall som helst så gick tiden otroligt fort, och det pratades massor - både högt och lågt (ja, tolka det som ni vill) :) Tanken var att vi kanske skulle kunna gå ut en sväng, men vips så var klockan över 18 och det var dags att tänka på refrängen! Men det blir ju fler dejter, och nu planeras det för korvgrillning ute i snön - mysfaktor!

Efter dagens pratstund så har jag återfått lusten att träna på gym igen... konstigt nog. Jag avskyr det egentligen, mycket för den där känslan av att alla stirrar på en. Men nu vill jag... kanske ska ta tag i det. Även om jag inte överger crosstrainern här hemma så kan det vara kul att köra lite löpband också, och styrka! Ja, skam den som ger sig! ;)
  • Noah
  • 111 visningar

Gillar

Kommentarer