Den där Pino....

Våra barn har två favoriter. Det är Stadens hjältar och det är Pino!
Idag har Pino gått på tv:n. Hela dagen! Ena stunden tittar den ena ungen, i nästa stund tittar den andra ungen istället medans den första ungen sitter med legot eller klossarna. "Pino, pino... Pino, p-p-p-pinooo" springer barnen runt och sjunger här hemma. De avlöser varandra vid filmen...

Inte nog med att sången har satt sig på hjärnan och att pappan i huset går och sjunger på den dagarna i ända - nu sjunger även barnen. Till och med Jonathan - som avskyr när man sjunger?! Men det är väl lite pedagogiskt också, för han tittar på filmen, "läser" böckerna, tittar på filmen och läser böckerna igen. Och han minns ju vad som hände i både film och böcker... så det är nog inte så dumt. Och så mycket som han faktiskt pratat de sista dagarna har han nog inte pratat de senaste månaderna, ens om man lägger ihop det. Munnen går i ett, och det är väl knappt att han är tyst när han sover ;)
Fast, med handen på hjärtat, så är Pino ganska söt, faktiskt. Så det gör ingenting att han är en favorit här hemma! Jag kanske skulle sätta mig ner och sy lite kläder till Pino, för skojs skull? (ja, vi har Pinonallen också) ?

Gillar

Kommentarer