Deppdagen slutar i köket !

Gårdagens kvällsfika här hemma!

Idag har vart en sån där neråtdag, från start till slut. Man känner sig liksom borttappad någonstans, troligen beroende på det här med vikten och allt vad det för med sig. Det kan tyckas vara enkelt att acceptera en viktminskning på över 50kg, men det är det inte. Inte för knoppen. Tyvärr, kan jag tycka. Jag hade önskat att jag mådde "prima ballerina" alla dagar - men så är inte fallet. Att jag dessutom är gravid spelar väl in, både min gubbe och min kära mamma är båda väldigt övertygade om att mitt mående troligen har med hormoner att göra. Det återstår väl att se... Är ju bara ca 10 veckor tills den lill* tittar ut nu ?

Ikväll fick jag iallafall egentid. Min gubbe vet precis vad jag behöver, och framförallt när jag behöver det. Så jag åkte iväg och handlade - att strosa omkring ensam bland salladsblad och mjölkpaket - det är sinnesro för en mamma som annars har fullt sjå med barnen från morgon till kväll. Hem kom jag också, med påfyllning till både kyl och frys - och med ett leende - om än ett litet sådant.
Givetvis behöver man färdkost på vägen hem, inte sant? Det fick bli lite cashewnötter och några yoghurtbitar. Passade mig utmärkt, även om jag inte åt upp allt i påsen! :)


Sen har jag roat mig med att baka. Kolakakor, kanelkakor och gaffelkakor. De ska tydligen vara goda - så jag testade. Om de är goda får jag veta imorgon då jag kommer använda barnen som smaktestare. Får besök av tre små grabbar imorgon också, så kakor lär väl kanske gå åt :)

Gillar

Kommentarer