Det är stort, väldigt stort!

Bild lånad från Lindex hemsida
Jag har verkligen överträffat mig själv.
Igår var jag in till stan för att hämta Conny på jobbet, så fick jag ett habegär Jag ville ha en kjol. Akut. Men samtidigt kändes det konstigt... men jag försvann iallafall in och kollade i butikerna om jag kunde hitta något.

Jag hittade en jeansklänning istället och testade den. Men jag kände mig som nyss fyllda 80 när jag hade den på mig. Jisses vad gammal jag såg ut - den funkade inte alls!! Så jag bad Conny att gå o kolla om han hittade någon annan klänning medans jag testade leggingsen jag hade med mig in i provhytten.
Han kom tillbaka med två. En gick bort direkt. En randig, smalrandig på bredden - aldrig att jag sätter på mig det. Men sen hade han ovantående klänning med sig också... och den satt helt okej. Så den fick följa med hem. Och idag har jag gått här hemma och myst i min nya klänning.

Shit, jag har köpt en klänning som jag använder till vardags. Det är stort! Den som har hänt med i svängarna vet att jag endast har burit klänning två gånger i hela mitt liv. Under vårt bröllop och på bloggminglet 2012. Aldrig annars. Aldrig.

Gillar

Kommentarer