Det blir inte riktigt som man tänkt sig...

Hade ett bvcbesök inbokat idag, kl 13.30. För Noah, han skulle ta sina vaccinationssprutor lite snabbt och smidigt. Trodde jag. Jo... hans besök gick snabbt. Men det hände mer än så... Rasmus har ju slått upp näsan och fått en rejäl spricka i stortån. Så dessa tittades till och lades om med kompresser. Jag fick även med mig omläggningsmaterial hem. Tack för det! :)

Sen då... jo jag hade en känsla av att Jonathan behövde tittas till. Något sa mig att han hade öroninflammation. Jag är öronbarn sen gammalt, och känner nog lätt igen symtomen där. Jag sprang ut och hämtade Jonathan för att hon skulle titta in i öronen - vilket han inte tyckte att hon skulle få göra. Första örat såg finfint ut. Men inte andra.
Jag inväntade en läkare för ett slutgiltigt svar...

Läkare "K" var ledig inom två minuter och tittade in i Jonathans öra (med höga protester från hans sida). "En knall inflammation" - det var precis vad det låter som. En rejäl öroninflammation, så nu är det Kåvepenin tre gånger om dagen en tid framöver. Men förhoppningsvis kan han ju sova normalt efter kuren... Så dagens inplanerade femminutersbesök på BVC blev snabbt tre barn som fick lite omvårdnad, samt en som fick tittas till av läkare. Najjsigt värre!
  • ALLMÄNT
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer