Det där med ny säng!

Inlägget innehåller reklam för nordiskarum.seLetar du efter ny säng, eller har du bara rent av tröttnat på din gamla?
Vi köpte ny säng i samband med hemflytten efter villabranden 2017. Och även om detta inte var mer än tre år sedan nu, så ska jag, med handen på hjärtat, erkänna att vi nog gjorde ett för hastigt och impulsivt val - och jag tittar och funderar ofta på ny säng. Än har jag inte slagit till, men det kommer nog väldigt snart (börjar bli väldigt less på den nuvarande!)
Med tanke på hur mycket tid man faktiskt spenderar i sin säng så är det ju otroligt viktigt att man har en säng man trivs med! Många väljer idag en kontinentalsäng, vilket inte alls är särskilt förvånande.

En kontinentalsäng är en snygg, tilltalande säng med flera bottnar vilket ger ett shysst djup och gör att trycket på kroppen i sängen minskar. Sängen har en härlig följsamhet och du slipper den där ouppskattade mittenskarven som andra sängar har! För visst vet du vad jag pratar om när jag nämner bäddmadrasser som glider isär, den där falluckan som man liksom "ramlar ner i" i mitten av sängen och när bäddmadrasserna glider ner halvvägs till golvet på var sida?

På Nordiskarum.se finns många härliga kontinentalsängar i olika stilar, och jag har faktiskt sett flera som jag personligen gillar!
Vilken av sängarna här nedan är din favorit? Modellen Galant (säng nr 2) är t.ex. en säng som tilltalade mig direkt till hjärtat. En ljus, lite högre modell med stadiga ben och fin charm. Så fin! Och jag tror att denna skulle bli perfekt för mig/oss, både för kroppen och ögonen. (Vi ska renovera för nya sovrum och jag drömmer såklart om en ny säng där inne).

Genom att man importerar sängarna direkt från fabrikerna i Europa och Asien håller man nere priserna, så försäljningspriset (som är det vi kunder får betala) är väldigt bra.
Dessutom har man hos Nordiskarum.se valt att sätta en 10årsgaranti avseende ram- och fjäderbrott vilket ökar tryggheten ytterligare vid ett köp. Så inte nog med att du får en shysst och skön säng för pengarna, du får också en shysst garanti för bästa trygghet!

Vill du kika lite på olika alternativ inom kontinentalsängar, till bra priser, så ska du absolut slå ett öga på Nordiskarum.se!

  • 13 121 visningar

Gillar

Kommentarer

Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Jag har kontinental och ��r så nöjd 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet
Lia
,
Blir alltid så glad av din blogg <3

Nu har jag bara 2 inbjudningar kvar till superbillig shopping med märkeskläder <3

Best Secret:
https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Sophia
,
Vi har en kontinental säng men jag är inte super nöjd, bär gubben vänder sig så gungar hela sängen som om vi är på ett stormigt hav 😊 nja jag kommer aldrig köpa en liknade säng men om ni bestämmer er så testa ordentligt innan ni väljer .