Det här med aprilskämt och dagen som varit

1 april idag, och jag har varken lurat någon eller blivit lurad själv. Känns faktiskt väldigt bra, då jag kan känna mig ganska lättlurad annars :) Allra helst när maken passar på att skrämma skiten ur mig när jag befinner mig i sovande tillstånd!

Samma datum förra året roade han sig med att komma in i sovrummet och skrika "Älskling, du har en fästing på skinkan!!!!". Jag fick panik, skrek rakt ut i sömnen och vaknade meddetsamma! Jag hatar fästingar och hade ju fått erfara ett gäng sådana under våra utevistelser. Men inte fasen hade jag nån fästing, utan jag fick snart veta att det var första april...

Året dessförinnan, 2011, hade vi haft inbrott i bilen enligt honom. Så jag flög upp ur sängen även då! Vem kan sova då man får veta att ens bil vart utsatt för brott? Inte jag iallfall, men inte heller det var ju sant...

I år lurade han mig inte, som skönt var. Men det kan bero på att jag vaknade tidigare än honom imorse. Vaknade runt 6-tiden och drömde att han sagt att han ville ta ut skilsmässa. Det hade han givetvis inte sagt, han sov ju!! Men ja... jag har skumma drömmar ibland ;)

Hans morgon fick däremot bestå av att förklara att han inte alls är ute efter någon skilsmässa, så jag fick en morgon med lite kramar och kärleksförklaringar istället :) Mina drömmar har nämligen en tendens att vara väldigt verkliga och sätter sig i huvudet. Men sen så... vi väntade ju besök så det var bara att hoppa upp och slå på kaffet! Dammsuga och väcka barnen stod på morgonschemat!

På tal om aprilskämt, minns ni mitt aprilskämt förra året? Det vart ju ganska många reaktioner på det, och visst hade jag funderingen på ett liknande skämt detta året - men nja, jag lät bli... och efter ett snabbt konstaterande på facebook så är jag glad att jag lät bli.
Varannan kvinna är ju tydligen gravid just idag :)
Morgonkaffet betyder allt, utan det blir det ingen bra start på dagen!
  • ALLMÄNT
  • 6 visningar

Gillar

Kommentarer