Det här med kläder

Måndag, och jag startade denna vecka med att börja rensa bland kläderna. Klädbytardagarna närmar sig och jag har tänkt sälja av en hel del kläder faktiskt. En del kommer sparas till kommande små – för nog blir det fler barn i detta hus. Men allt kan jag inte spara… det tar för mycket plats helt enkelt. Guldkornen, och sådant de små har fått av nära och kära, blir kvar.

Först ut var Noahs och Jonathans kläder. Hujedamig vad kläder de har! På bilden ovan är det som blev kvar i storlek 98/104 efter att det rensats. Bakom mig ligger då en stor korg, modell större med ungefär lika mycket kläder i. Som inte ska vara kvar. En del ska ner i ”sparalådor” och en del ska säljas vidare eller skänkas bort.
Och tänka sig… ändå är det ofta som jag berättar för C att barnen har sååå dåligt med kläder, att vi måste uppdatera deras garderober/byråer för de har så ont om kläder. Jag känner mig lite… ja vad ska man säga… överdriven?, haha! Men att handla kläder till barnen är nog bland det bästa jag vet – det finns ju så mycket fint! Jag tokälskar barnkläder!

I skrivande stund har jag även rensat lillans byrå, och flyttat hennes kvarvarande kläder till en annan byrå istället. Alla 50-kläder rök nu, ungen är ju liksom snart 65 cm lång och ligger på ca 6,5 kilo. Tror ni att hon kan ha storlek 50? Näe, men ändå har jag svårt att lägga undan de plaggen, haha. Speciellt med flickkläder, jovars!
Likadant där, en del säljs, en del skänks bort och en del läggs undan till kommande små. För vem vet, kanske kommer det en tös till trots allt? Även fast vi bevisligen har svårt att få flickor

Och ”spådomarna” säger ju att det bara blir pojkar framöver…

Nåväl, blodad tand fick jag iallafall, och innan kvällen är slut ska även Rasmus och Linus kläder vara rensade. Det är iallafall tanken. Rasmus ligger ju på 110/116 nu och har nog en hel del 104 i sin garderob. Linus kan absolut inte ha 146 längre vilket finns i hans garderob – han kan knappt ha 152 heller.
Vad händer med mina barn?? De växer som ogräs! Långa som giraffer är de också! :O

Gillar

Kommentarer