Det här med köket

Nu håller vi ju på med sovrummet för tillfället, det tar lite tid eftersom det mestadels är maken som fixar och donar där inne - och han jobbar ju faktiskt också. Men det börjar ta sig nu, och tapeterna åker upp vilken dag som helst, skönt!

Sen funderar jag på det här med köket. Vi är båda rätt trötta på det kök vi har idag. Det är snyggt så sett, men man tröttnar ju efter några år liksom. Förnyelse är alltid kul, och det kan behövas även av praktiska skäl här hemma. Köks"ön" som vi har t.ex. - jag är rädd att vi inte kommer kunna behålla den av utrymmesskäl. Sen vill jag ha nya luckor, nya handtag och nya vitvaror. Nej, jag är inte billig i drift ;)

Så hittade jag hemsidan Barahandtag - och fann flera favoriter. Priserna känns okej och det är dessutom fri frakt vid köp över 500kr (och med alla våra skåp och lådor lär man väl komma upp i de pengarna ganska lätt kan jag tro?). Finns dessutom led-lampor som jag gärna skulle se under våra överskåp i köket, istället för det gamla lysrör som sitter där idag. Åh, nu börjar drömmarna skena iväg lite... eller ska vi säga planerna? Köket står ju på tur efter att barnrummen är fixade ;)


Två av mina favoriter när det gäller handtag från hemsidan. De första gillar jag dock bäst.
  • Sponsrat
  • 22 visningar

Gillar

Kommentarer