Det här med kreativitet


Rasmus var kreativ igår kväll
Rasmus har verkligen kommit in i en period där han utöver kreativitet på flera olika sätt. Han skapar hela tiden, med allt! Det är lego, duplo och mecco. Men han skapar också med papper, penna, sax och lim. Som mamma och pappa är det förstås väldigt roligt att titta på och se hur han utvecklas - samtidigt som det kan vara ganska påfrestande när han ska bygga duplo tills sent på kvällen!

I dagsläget är rutinerna kring kvällarna inte de bästa heller, med tanke på att vi inte har något sovrum och detta märker ju även barnen av. Det återstår tapetsering, golvläggning och takmålning innan det är klart. Tapeterna i sovrummet tog verkligen tid att riva, men det beror på hur mycket spackel och bråte det fanns inunder. Nu händer det saker iallafall och vi börjar se en ljusning i det, så nu återstår det att införskaffa säng till båe oss och bebis, garderober, byrå och ev. en sovrumsTV. Det ska inredas med nya textilier osv också... och tavlor på väggarna! Ja, för nu ska mamman i huset få sovrummet som hon vill ha det! ?

Det kommer bli kanonbra när det är klart sen, för när sovrummet är klart blir det att vi fixar barnens rum så som de ska vara också. Då finns det massor av plats för Rasmus kreativa sida. Han ska ha ett eget litet bord när han kan sitta och bygga, rita, klistra och ha sig - och små hyllor när han kan ställa sina små mästerverk.

Gillar

Kommentarer