Det kan löna sig

I helgen som var så firade biltema att de släppt sin nya katalog. Det var lite saft- och bullkalas i varuhuset, samt tipspromenad.
Vi var där då vi skulle köpa element till huset, ja för det har ju faktiskt börjat bli lite kallt nu. Och jag såg detta med tipspromenaden, med Connys stora suck som följd. Haha, ja han är inte mycket för dessa påhitt - men nog var han med på noterna denna gång.

Och tur var väl det. I fredags morse plingade det till i hans mobil och han väckte mig med ett "du, jag har vunnit ett presentkort på biltema!!". Jahadu, grattis liksom :)
Eftersom vi svarat väldigt olika på utslagsfrågan trodde jag inte att jag hade en chans alls. Så jag släppte det där, och var jätteglad för att Conny vunnit - vi visste ju inte om han knep 1, 2 eller 3:e pris. Spännande!
Jag drog upp till vårdcentralen för att få min järninfusion - och när jag där slänger i laddaren i telefonen så plingar den till. "Grattis, du har vunnit ett presentkort på biltema. Finns för avhämtning i kundservice". VA?! Vad var oddsen liksom?

Vi for in till stan, och tro det eller ej - men vi knep både 1:a och 2:a pris :) Conny vann första (500kr) och jag andra (100kr). Så därmed blev nästa element säkrat!
  • ALLMÄNT
  • 8 visningar

Gillar

Kommentarer