Det kom ett bud...

Jag är rätt förtjust i Keldas sortiment överlag, så gissa min glädje när jag fick hem ovanstående paket? :) Två nyheter från Kelda, en påse ris, två paprikor, tillhörande recept och en underbar kokbok med diverse härliga inslag i! Wonderful!

I helgen blir det kycklig här hemma, med exotisk thai panengsås som gjorts på röd curry och kokosmjölk. Denna sås innehåller kryddor som är typiska för Thailand, som t.ex. chili, citrongräs och galagal. Passar utmärkt till kyckling, men också till t.ex. biff.
Sen blir det nog soppa för min del någon kväll. Conny är inte jätteförtjust i soppor, men jag är! Keldas "Soup in a cup" är en färdig enportionssoppa som ligger i en kopp avsedd för att kunna värmas i mikron. Perfekt, enligt mig, när man kanske inte har så mycket tid på sig. Denna innehåller smaker av ananas, röd curry och ingefära - det låter helt underbart gott. Smakrikt om inte annat :) Som läckert tillbehör är också krutonger med paprika och rostade kokosflarn paketerade ovanpå koppen. Smarrigt! Återkommer med smakupplevelsen ?
  • ALLMÄNT
  • 8 visningar

Gillar

Kommentarer