Det närmar sig - många att tacka!

Åh, det närmar sig nu... timmar är kvar...
I ugnen står den andra delen av pinocchiotårtan. I kylen står smörgåstårtorna... Kläderna är fixade, förutom brallor till grabbarna men det löser vi under natten eller imorgon!

Idag finns det många att tacka, men främst två.

Först Sara... som ställde upp med kort varsel och tog med sig Linus hem efter skolan trots att Simon hade en annan kompis med sig också. Guld värt - och just därför hann vid med att fixa kläder tills imorgon, annars hade det varit kört med det.

Sen Lillemor, min svärmor, som kom ner hit och avlastade mig en hel del när jag skulle göra bottnarna till smörgåstårtorna. Lika mycket guld värt det också, då jag kunde fokusera på att göra det jag skulle istället för att springa efter ungarna! :)

Kvällen har spenderats med att läsa veckans Hemmets Journal där vi är med, läs reportaget "Sånt händer i Sverige" så får ni läsa om vår familj och det faktum att vissa faktiskt har turen att få två barn på samma år! ;) Men också med att baka. Pinocchiotårta och lite småkakor. En bulldeg ska sättas på jäsning här när som helst nu... shit... undrar just om jag kommer sova något alls inatt?

Står nog i kyrkan imorgon med påsar under ögonen och sover, haha!Klicka på bannern och rösta på oss! Ditt klick behövs. Jag och de stora grabbarna vill åka till Danmark! ?
  • ALLMÄNT
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer