Det ringde på dörren...

... och utanför stod en snubbe från Schenker. Detta var igår. Han måste undrat vad vi var för stollar, haha. Det ringer på dörrn, öppnar gör Rasmus på en gång då han sett lastbilen komma. Sen står de där alla tre, Rasmus, Jonathan och även Noah (fast han sitter!) och stirrar på honom då jag kommer ut i hallen för att ta emot paketet. Om inte annat så kände han sig säkerligen måttligt uttittad iallafall!

"Keeeet, keeeet, mamma keeeet" skriker Rasmus, precis som om han inte sett ett paket på två år (eller så kanske det kan bero på att han vet precis vad ett paket är?) :) I vilket fall som helst så var paketet större än honom själv - och vi öppnade det direkt.

Inuti fanns en ursnygg babysitter från Babybjörn, till Noah och kommande syskon. Underbart. Det är deras nyaste babysitter; "Babysitter Balance Soft" som jag vart supersugen på när jag läste om den. En ergonomiskt utformad babysitter där bebisen får träna motorik och balans genom gungning som denne kan styra själv liksom - kanonbra.

Tidigare babysittrar har jag ju upplevt som lite krångliga med just den biten - att barnet ska kunna gunga själv med hjälp av lek. Det blir ofta hackigt och ostadigt har jag upplevt det som, och just därför var jag nyfiken på denna modell, där det blir en mer naturlig gungning av det hela - och där huvudet slipper "flänga runt".

Nu är Noah aningen stor för att krypa ner i den som en liten bebis, men den är lika mysig att sitta i som en liten "barnstol" - ni ska få se :) Hur smidigt som helst!


  • Leksaker
  • 9 visningar

Gillar

Kommentarer