Det tog sin start med WW ViktVäktarna

Inlägget publiceras i betalt samarbete med @ww_viktvaktarna

Jag har sedan ett par veckor tillbaka använt mig av WW ViktVäktarna i min vardag, som en shysst bakgrund och vägledning när det gäller kost och dess val.

Mitt fokus (även kallat “mitt varför”) för detta steg är faktiskt inte att gå ner i vikt eller förändra min kropp och dess utseende - den biten har jag liksom kommit förbi på sätt och vis. Jag är jag, och jag är helt okej som jag är!
Men däremot vill jag vara en piggare och gladare mamma, en mamma som orkar leka och vara mer aktiv i vardagen. Jag vill få in ett sätt att tänka sundare, göra bra val på ett naturligt sätt liksom. Jag vill, med tiden, få det till en självklarhet att i butiken välja det bättre valet av 3-4 valbara alternativ. Att det blir som en självklar grej, utan betänketid.


WW ViktVäktarna har verkligen utvecklats och tagit stora kliv. Man har hängt med och utvecklat programmet efter den senaste vetenskapen. Jag personligen har varit medlem tidigare, men aldrig någonsin har det varit såhär enkelt.
Idag arbetar man med WW-appen. Här får man ta del av över 4000 shyssta och enkla recept. Man får enkla tips på träning och pepp, mindsetövningar och inspiration för en enklare och sundare vardag helt enkelt. Man har flera shyssta lösningar och funktioner, och jag älskar flera av dessa!

Framförallt vill jag lyfta deras funktion i appen där man enkelt kan scanna streckkoden på produkter i butiken för att direkt se hur innehållet generar i smartpoints. Superenkelt!
Detta underlättar verkligen, när jag t.ex. jämförde två yoghurtar gav den ena 3p per dl medans en annan gav 1p. Det blir stor skillnad till frukosten!

Att som godisråtta stå och scanna av choklad i butiken gör att man har lust att springa därifrån, tro mig - jag har testat! Kort sagt; det finns alltid bättre val! (eller så ser man till att äta mindre av det där som har högt pointsinnehåll, det funkar det också, huvudsaken är att man är medveten om verkligheten!)

Mitt personliga mål med detta steg var som sagt att få lite mer livslust och energi, att orka och vilja leka mer i vardagen. Shysst kost, en mer aktiv vardag och ett gott samvete generar i mer av allt!
Det första steget togs och jag är jäkligt glad för det. Jag vägrar följa strikta dieter eller leva på svältkost, jag vill må bra på alla vis. Det tycker jag att man har rätt till, oavsett livssituation! Idag drar jag mig inte för att slita med kidsen ut i pulkabacken eller leka på annat vis. Visst, jag är fortfarande inte jätteglad i snö och urväder, men det funkar det också. Om inte annat så är det shysst mot både knopp och kropp, och mindre påfrestande när man känner att man faktiskt orkar!


Visst blir du lite nyfiken på WW ViktVäktarnas funktioner? Givetvis har jag en shysst deal - du får testa fyra veckor helt kostnadsfritt för att få en egen uppfattning på dina grunder! Klicka HÄR (länk)!

  • 3 205 visningar

Gillar

Kommentarer