Dilemmornas dilemma !

På lördag åker jag till Norrköping och Vildmarkshotellet för att spendera ett dygn tillsammans med ett gäng andra bloggare på bloggminglet 2013. Och vad ska jag ha på mig? En klänning som är sju mil för stor?
Ett par jeans jag ännu inte kommer i?
En av de sopsäckar jag ännu inte lyckats fylla med material för soptippen?

Ja, det finns en del paltor i garderoben, men inga som jag anser lämpliga för ett bloggevent. En klänning känns som första prio - även om klänning kanske inte varit mitt favoritplagg tidigare. Men de klänningar jag äger idag kan jag inte längre ha. De känns mer som nattsärkar än som klänningar! Tidigare satt de aningen tajt, nu sitter de fruktansvärt slappt!
Jag får helt enkelt ta en runda på stan imorgon för att kolla in läget och se vad som erbjuds. Vill inte lägga ofantliga summor heller eftersom jag förhoppningsvis inte kan ha plagget ifråga särskilt länge. Där har ju Gina Tricot varit guld på sistone där man enkelt hittar en överdel för runt hundringen! Men att hitta en passande klänning där är nog uteslutet. Får kika runt lite..

Jo, man kan beställa över nätet, jag vet. Men då jag kontaktat den webshop jag hittade en klänning hos så fick jag veta att de inte kunde garantera leverans innan helgen. Då vart det uteslutet. Och nåt annat hittar jag inte. Sen är det ju det med storleken... jag har mätt och sådär, men ändå är jag osäker då jag verkar befinna mig mitt emellan två storlekar. Lagom frustrerande! Men det ger sig... förhoppningsvis!

Nu tänker jag ta min övriga huvudbry och lägga mig, har en del annat att fundera över också ;)
  • Events
  • 10 visningar

Gillar

Kommentarer