Ditt otrogna svin, här får du 10 goda råd!

1. Du skall inse biologiska fakta
Jag har sagt det förut, och jag säger det igen: För en man är otrohet naturligt – monogami är onaturligt. Att du lite då och då känner ett behov att sätta på någon annan än din flickvän som omväxling är inget du ska känna dåligt samvete över.

2. Du skall andra kvinnor hava jämte en
Ingen kvinna har permanent äganderätt över dig och din kropp - du lånar ut den frivilligt till vem du vill, när du vill.

3. Du skall leva för stunden

Att tänka för mycket är farligt för själen och destruktivt för välbefinnandet: Lev för stunden, och utnyttja varje ögonblick som om det vore det sista. Även sexuella sådana.

4. Det man icke vet, tar man icke skada av
Respektera det faktum att din flickvän aldrig kommer att kunna acceptera din otrohet, även om hon tjänar på den. Du kommer att tvingas ljuga – och när du ljuger gör du det för att skydda hennes känslor. Det man inte vet, tar man inte skada av.

5. Du skall skilja på sex och kärlek

Låt inte ditt vänsterprasslande förändra de känslor du har för din flickvän. Din älskarinna är ett sexuellt alternativ, inte ett känslomässigt sådant. Din otrohet har, kort sagt, ingenting med ert förhållande att göra (obs: det är ingen idé att du försöker förklara det här för din tjej den dagen hon råkar hitta en sexvideo på dig och reservtjej – hon kommer inte att förstå).

6. Du skall vänsterprassla i en säker målgrupp
Om din flickvän är en något så när normal kvinna är hon tämligen neurotiskt lagd, och kommer att fantisera ihop teoretiska affärer mellan dig och varenda attraktiv kvinna i din närhet. Hon kommer att vara extra uppmärksam på intima mejl eller sms från någon av de här potentiella älskarinnorna när hon rutinmässigt går igenom din hemelektronik (alla kvinnor gör det – det är lika naturligt för dem som att ha bröst). Om hon hittar något misstänkt ligger du risigt till. Ju mindre beröringspunkter du har med din älskarinna bortsett från själva sexet, desto bättre är det. Välj inte en arbetskamrat, en gemensam vän eller liknande. Välj någon helt otippad.

7. Du skall icke bajsa i boet
Om din flickvän åker på tjänsteresa i en vecka eller två ska du inte rulla ut en pres-senning hemma i vardagsrummet, hälla ut en hink vaselin i mitten och bjuda hem din älskarinna på en maratonsex. Risken är överhängande att älskarinnan ifråga tappar ett örhänge under sängen, lämnar ett rött hårstrå på madrassen eller dylikt bevismaterial som bara väntar på att bli hittat och orsaka katastrof. Håll all otrohetsaktivitet borta från ditt hem.

8. Du skall hålla din älskarina på behörigt avstånd
I samma stund som din älskarinna blir medveten om att vem du är, var du bor och att du har ett förhållande som du inte vill avsluta ens efter att ha legat med henne, har hon precis fått det värsta en kvinna någonsin kan ha på dig: En hållhake. När som helst kan hon lyfta luren, ringa din tjej och berätta att hon vet att du har ett födelsemärke på ollonet och att du joddlar när det går för dig. Du skall därför vidta alla åtgärder som behövs för att tillse att din älskarinna inte har några som helst möjligheter att sabotera ditt förhållande.

9. Du skall inse att underbart är kort
Den bästa typen av otrohet är identitetslös, förutsättningslös och kortvarig. När du ?börjar gå från att vara en skön, obekymrad kille med ett fast förhållande och lite action på sidan om till en stressad stackare som slits mellan två förhållanden, då är det dags att du gör slut på en av relationerna. Minst en.

10. Du skall icke se tillbaka
I samma stund som du lämnar en älskarinna, gör din av med alla fysiska bevis på förhållandet och radera helst ditt minne av hela affären. ?Dessa tio budord har gått i arv bland oräknerliga generationer av potenta män, och har nu nått även dig. Se till att respektera deras eviga sanning och leva som om du vore levande, och inte som en radhuszombie
Detta kommer från tidningen Slitz.
Underbara tips för den män som har ett förhållande som denne inte är nöjd med. Som är tillsammans/sambo/gift med någon denne inte hyser de rätta känslorna för.

Personligen känner jag att jag kan kräkas på skiten, vad är detta för galla?? Är det såhär män uppmanas att leka med kvinnors känslor? Jo, viss "förståelse" kan man väl ha för vissa män då - när de uppmanas på detta sätt i tidningarna. Usch, tvi och fyfan!


Är det så svårt att göra slut med partnern då?
  • ALLMÄNT
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer