Du får en påse Polly Ahlgrens bilar!

11 september är förbi, därmed är också chansen att få hem en påse Polly Ahlgrens bilar förbi - åtminstone genom mig ;) Det var många som ville ha Polly märkte jag. Och många goda förslag på smaker har trillat in, jag har flera små favoriter.
Personligen är jag svag för Polly, och har så alltid varit. De ljusa pollysarna är klassiska och så himmelskt goda - men efter att ha läst alla dessa förslag har man skapat sig lite illusioner ;) Vad sägs om Polly med Zoo? Eller Polly med geisha - otroligt gott (och hade gjort Meekatt glad, haha). När Jennie skrev "polly jul" kände jag att jag missat något - har det funnits en sådan påse? Vad underbart det vore - en påse med blandad polly - med smaker som lussekatt, pepparkaka, glögg och kanske tomteskum. Vilken drömpåse! Det fanns dock några som prickade mitt i prick. Efter en helvetisk natt (bokstavligen!) så pimplar jag kaffe som en kalv dricker mjölk typ. Och Polly med kaffesmak hade gjort hela min morgon! Tre stycken hade nämnt just Polly med kaffesmak och en av dessa får sig en påse polly hemskickad!
Camilla! Jag mailar dig angående adressen - så kommer den hem inom kort :)

Sen tyckte jag att en viss liten retrolover var väldigt kreativ i sin beskrivning också. "Krispig choklad utanpå och himmelsk jordgubbsgräddig smak på insidan" fick mig att riktigt känna smaken av en underbar Polly! Så jag skickar även en påse till dig! Mailar dig direkt!

Hoppas att ni ska njuta av era Pollygodisar lika mycket som vi njutit av våra! ?
Grattis retrolover och Camilla!

Gillar

Kommentarer