Efter nästan 70 kilo

.. så var det dags för ytterligare ett par nya byxor!

Det har blivit ett gäng byxor under vägens gång kan jag väl säga, 70 kilos viktminskning har ju gjort några storlekar… Efter min senaste garderobsrensning har jag bara kvar två par jeans. Två jeans i storlek 46. Dessa har gått om varandra i tvättmaskinen. Även om det inte varit ”tvättdags” så har de tvättats bara för att kunna sitta uppe några timmar liksom. Men det har de ju knappt gjort ändå! Får gå omkring och dra upp byxorna hela tiden, känns ju kul?!

Idag insåg jag väl fakta, och tog med mig familjen till stan i flera ärenden. Bland annat för att jaga rätt på ett par byxor till mig. Lindex hade ett erbjudande där man som klubbmedlem fick 100kr rabatt om man köpte byxor som kostade minst 299kr. Sagt och gjort. Jag hittade ett par jeans i storlek 34/32.

Gick till provrummet. Höll upp byxorna framför mig. Blundade! ”De här får jag fan inte på mig!!” var tanken. Men jag testade. De gick igen, och det hade nog 32/32 också gjort. Jag gillar dock inte att springa i klädaffärer med hela familjen så det fick bli ”första bästa”. Ett par ”high skinny” i svart, de matchar det mesta liksom. Perfekt. Betalade och såg glad ut. Med ett bra utgångspris och en shysst rabatt så vart de inte alls så dyra som jag först hade tänkt mig. Då fick även Rasmus sin lycka gjord genom tre par boxerkalsonger och en Angrybirdskeps! ?

Många tankar som for genom huvudet idag, bara under besöket på Lindex. Mer om detta i ett kommande inlägg.

Gillar

Kommentarer