EKO-fika i Göteborg !

Jag var ju som ni vet på EKO-fika i Göteborg igår morse, något som sög musten ur mig totalt. Inte själva fikat i sig, men resan däremot. Att stiga upp kl 05 är inte min grej, och absolut inte att köra bil 2,5 timme själv som nyvaken! Dessutom till Göteborg - där jag inte hittar ett smack (ja, jag kom till och med en aning sent!)

Men jag kom fram, och jag kom hem. Tack och lov :)
Trevligt var det också, även om jag gärna stannat kvar i Göteborg lite extra när jag ändå var där. Det får dock bli en annan gång.
Fikan var bra, Desiree hade verkligen EKO-tänk bakom allt när hon fixade det här. Superkul! Jag som efterlyst lite mer "eko" här hemma har nu en del grejjer att testa - och en hel del att tänka på!


Bild lånad från Desiree

Under frukosten förelästes det också om ekologiskt tänk - något som jag dessvärre missade eftersom jag var sen. Det straffade sig såklart, eftersom jag därmed inte kunde svara riktigt på de frågor som jag annars skulle ha klarat i en tävling. Men jag är glad ändå - jag kom ju fram! :)
God frukost var det också, smörgåsar av olika slag, med olika vegetariska (och framförallt ekologiska pålägg). Fil, flingor, kaffe, te och vad man nu önskade! Själv nöjde jag mig gott med en smörgås och lite kaffe - precis vad jag behövde efter min panikfärd i Göteborg!


Grym som hon är hade hon såklart fixat en goodiebag till oss gäster! Amazing - massa produkter som kommer användas flitigt här hemma, och vissa som redan är i bruk (t.ex. läppceratet från Rosenserien - helt underbart!). Barnen kan knappt vänta på Byggare Bob-pastan och själv ser jag fram emot att få testa Rapsodines produkter till barnen ?

Sponsorlistan har jag lånat direkt från Desiree, och jag riktar härmed ett stort tack till var och en av sponsorerna!

Läppcerat från Rosenserien
Schampo och balsam från Naturligtvis
Crazy Rumors läppcerat från Softskin
Läppbalsam från Burt's Bees
Sjal från Gobidust
Brun utan sol, läppbalsam samt tonad dagkräm från Eco-Cosmetics
Spotstick från Australian Bodycare
Barntandkräm och Byggare Bob Pasta från Bodystore.com
Liquid Gold Pure Tissue Oil från Busby Natural Oils
Choklad från Ekobutiken.se
Ljus av ekologisk sojavax från Grön Interiör
Penna och pin från Djurens Rätt
Lotion samt varuprover från i+m naturkosmetik
Choklad Mini-Bit från Eguale
Moist Booster samt prov på Aromaserum från Wise Naturkosmetik
En ekologiska tesort från Tefrossa
Snytsalva eller Läppcerat från Hälsingehonung
Värdecheck på glass från SIA Glass
Multifunktionell ögonkräm från Färg och förändring
Rabattkod från MadeForKids
Max Green Alchemy Schampo, Om Bars choklad, ekologiska bomullsrondeller samt Pukka Tepåse frånClearlife.se
samt
Schampo, balsam, duschkräm samt kroppslotion från Rapsodine

Efter frukosten var det dags för prisutdelning, och det var inget dåligt bord som det skyltades med! Vilka vinster, och vilket vinstregn det blev! Själv fick jag med mig ett Geggamoja-kit (två mössor, en filt och en bok), WISE-proddukter, en receptbok från Djurens Rätt samt en massageolja som jag ska tvinga maken att testa. Ja, på mig såklart - för massage är precis vad jag kan behöva nu! ?

  • Events
  • 9 visningar

Gillar

Kommentarer