En av barnen utvald aktivitet

På helgen försöker vi oftast se till att barnen får bestämma minst en aktivitet, även om vi ibland kan vägleda dom genom att ge 2-3 alternativ. I helgen som var hördes jublet högt när de insåg att de faktiskt FICK åka till stellas lekland i Skövde! Efter en tids sjukdomshärjande så var det äntligen okej.
Två månader utan stellas liksom - hur har de överlevt???På parkeringen utanför var det som ett läktaren i en hockeyarena när hemmalaget gör mål - ett riktigt jubel! Gissa hur det lät när jag och C skojade om att vi skulle vända och åka hem då? Jo, de fem glada barnen förbyttes plötsligt till ett gäng brölande elefanter!! Så vi stoppade snabbt upp det där med sjuttioelva "vi skojade, vi skojade, hallå vi skojade bara!!"
Nåväl, ett antal timmar fördrevs innanför väggarna på stellas med en kort paus för energipåfyllning. Med oss hem fick vi ett gäng sovande barn. Noah var så trött att han var nära på att somna på golvet, sötnosen då!Isabella sov hela tiden istället. Hon sover som bäst när det är livat omkring henne, så ett par timmar på stellas sisådär varje dag - det vore optimalt! Hon sov gött iallafall, både med och utan bärsele.
  • ALLMÄNT
  • 127 visningar

Gillar

Kommentarer