En bild säger mer än tusen ord

Så är det va?

I början av min "resa" fick jag inte på mig dessa byxor. I panik fick de köpas då de byxor jag hade på mig den dagen sprack i bilen... men då fick jag på mig dom med nöd och näppe (testade dom några veckor tidigare och fick inte igen dom.
I samband med operationen fick jag ligga i sängen och dra in magen för allt vad jag var värd, för att ens få igen dragkedjan.

Idag kan jag inte ha dom, alls. De är alldeles för stora. En skön känsla. Dessa byxor läggs därför i högen som inte ska behållas. Liksom mycket andra kläder!


För övrigt är det full rulle här hemma idag, det har det varit sen tidigt imorse. Snart står middag på schemat och efter det lite fortsatt bakning har jag tänkt. Igår vart det både vaniljbullar och chokladrutor med ganache. Idag blir det nog lite småkakor och kanske sockerbullar! ;) Sen ska det städas en del också.

Ikväll presenterar jag vinnarna i de senaste tävlingarna jag haft också, men det finns fortfarande chans på några av dom, så passa på att vara med nu så du inte missar det. Tävlingarna hittar du HÄR!

Gillar

Kommentarer