En bra dagsform

Jag tänkte slänga ihop lite nya rimbobullar när jag vaknade imorse, så yr i mössan ställde jag mig i köket och donade. Kommer på, efter att ha slängt ner 800g margarin i degen att jag faktiskt inte alls går på dubbel sats nu - utan fyrdubbel. En suck åt min glömskhet, men sen bakades det ut bullar som ställdes på kalljäsning. Vart ganska många bullar på det där ;)

Efter att det var klart pälsade jag på mig jacka och vantar och gick ut för en promenad. Duggregn, vad gör det? Nejdå, här går vi ändå... dagsformen idag var bra, stundtals kände jag mig knappt gravid. Så jag traskade på... och traskade, och traskade... om det inte vore för att jag slängt in en ugnspannkaka i ugnen (som maken höll koll på när jag var ute) innan jag gick så hade jag lätt kunnat ta en sväng till! Men jag slutade på 8,15 km iallafall, och en tid på 1 timme och 33 minuter. Det känner jag mig faktiskt väldigt nöjd med!
Mammautmaningen #attblimittbästajag är peppande och drivande, för visst är det delvis därför jag kommit igång så bra! Det är alltid skönt att bli sporrad någonstans ifrån!

Eftermiddagen då, jo den har bestått av matlagning, bakning, bingolotto och soffmys. Jag slumrade även en stund i soffan efter promenaden - men det var behövligt eftersom jag hade svårt att sova inatt. Somnade vid 03 och vaknade redan 06.30 för att jag drömde illa. Konsiga drömmar tillhör väl graviditeten så sett, så det känns som om jag känner igen det där - men det är lik förbannat svårt att somna om efteråt ;)


Gillar

Kommentarer