En effektiv dag


Dagens Rasmus: Tröja: Geggamoja, Byxor: Ebbe Kids, Strumpor: GeKås

Dagen idag har blivit en ganska effektiv dag hittills, och lär så få fortsätta.

Flera viktiga samtal är genomförda, även ett samtal till byggnadsnämnden är avklarat. Skönt att ha det ur världen, och snart ska väl barnen kunna springa fritt i trädgården utan att man ska behöva oroa sig för dårarna som idiotkör utanför tomtgränsen!

Barnen har vart underbara idag, vilket de inte var igår! ;) Gårdagens morgon var pest och pina kan jag lova, och då var de i stort sett gratis om någon erbjudit sig att köpa dom. Haha, nä men skämt å sidor, idag har vi haft en riktig mysdag. Samtidigt som jag har fått massor gjort. Möblerat om en del, tvättat typ sådär fem maskiner hittills, städat och plockat - ja jag har donat mest hela dagen :) Helnöjd - men än finns det kvar att göra. Evighetsjobb ;)

I skrivande stund ska vi göra oss iordning för att fara in till stan. Pappan i huset vill gärna komma hem från jobbet så vi hämtar honom idag. I samma veva blir det en del ärenden gjorda i stan, såsom nytt tändstift till gräsklipparen, extraljus till bilen (de förra smälldes ju iochmed krocken förra veckan) och lite småhandlande. Ja, så är det!

Dags att lyfta på arslet och masa sig iväg!
  • Rasmus
  • 197 visningar

Gillar

Kommentarer