En fab helg med galna goodies

Att vara med på Fab Mamas är grymt skoj kan jag lova, det är ett event som ger minnen! Förra årets succé har satt sina spår såklart, så i år hade Fnulan, Meekatt och Tokmorsan en hög ribba att nå upp till. Skulle de klara det, skulle de nå över eller skulle det bli platt fall?

Klart som korvspad att de fixade det! Jag är hemma, jag lever, jag är trött men jag har haft en grym helg. En FAB helg på Hällsnäs tillsammans med 49 andra bloggande mammor. Man har skrattat så tårarna sprutat och magen knutit sig, man har sjungit med i låter från både nu och då, man har suttit mitt i en vinstregn, man har fått ta emot galna goodiebags och man har träffat underbara utställare!

Några dansade långt in på småtimmarna, några valde att sova. Jag tillhörde den något lugnare skaran av människor, som gick till sängs någon gång efter midnatt. En tidig morgon, en jobbig foglossning och en händelserik dag gjorde sitt :) Jag tänkte visa er vad som fanns med i goodiebagsen nu, sen får ni läsa om detaljer osv senare. Är det en bra deal? Jo, jag tror det - risken är att det blir "för mycket" annars ;) Trilla inte av stolen nu bara, för det var ingen 2-liters plastpåse vi fick med oss hem direkt.

Fotona nedan är tagna av Mikael på Photoperformance!

Stora goodiebagen:
Badkläder (Solamigos), Mössa (Isbjörn), Presentkort 500kr (TripX), Bokmärke (Yeni Design), Dryck (Aloe Veradryck), Choklad (Anton Berg), Sås och receptcd (Asif), Barnsemesterkort (Barnsemesterkortet), Örhängen (Biggishop), Blandat godis (Bondmorans godis), Nagelprodukter (Depend), Kuddfodral (Desenio), Disktrasor (Flowerscrub), Påse och nyckelband (Gekås), Omega3 och dunderpulver (Helhetshälsan), Juice (Kivik), Hudvårdsprodukter (La Roche- posay), 200kr rabatt (Lee store), Trosskydd (Libresse), Sjal (Lily of Sweden), Cuptakete (Lipton), Tepåsar (Mighty Leaf) Miljonlotter (Miljonlotteriet) Fruktchips (Nim´s), Steviabar (Nutri Nick), Pinobok + dvd (Pino) Pocketböcker (Pocketstället), Rawfoodsbar(Pulsin), Tamponger (Reddville), Trosor/Hipster (Röhnisch), 100kr rabatt (Svinsöt), Pinobok (TomTom), Torky (Torky-Edet), Lösnaglar (Vita Liberata), Duschcreme (Kneipp) och Dricksflaska (Tupperware)

Brilliant Smile skickade med alla Fab Mamas en neccessär full med tandkrämer, resetandborste, munskölj och "gnugga-tänderna-vita-dukar" som jag kallar dom :) Effektivt! (ja, jag älskar Brilliant Smile´s produkter!)

StenaLine delade personligen ut en liten goodiebag, denna innehåll badhandduk med motiv från The Reef, en toblerone och en underbar handkräm!

Excuviance fyllde en påse med hudvårdsprodukter som jag ser fram emot att få prova!

Sinne & Smak var där personligen, en gympapåse full med produkter fick vi med oss - och skrivböcker :) Dessa fruktstänger alltså - gudomligt goda. Jag älskar dom - dessvärre gör även barnen det, haha! Jag får väl vara en snäll mamma och dela med mig? ;)
  • Events
  • 8 visningar

Gillar

Kommentarer