En flicka med lejon

Dagarna innan jul bestod av så mycket stress och inre panik så man hann knappt sitta still alls. Men serni, post fick man ändå... en dag låg en hejdundrande fin lejonpyjamas där, i storlek 62.. Perfekt för våran lilla prinsessa - och se så fin hon blev i den!
Maken min tyckte genast att hon blev lite mer pojkig (nej, inget negativt med det alltså), men nej - det lyser lika mycket "flicka" om mitt lilla hjärta ändå ;) Dessutom tycker jag att hon klär otroligt fint i heldressar, och denna färg vart underbar på henne!

Pyjamasen kommer från Nena H och är sydd med dragkedja. Glad för det är jag, jag alltid föredrar dragkedja framför tryckknappar - på något sätt tycker jag att heldressar/pyjamasar med dragkedja är mer lätthanterliga och sitter bättre. Den har tvättats tre gånger redan nu och det syns ingen tvättpåverkan alls - det gillas! Vissa kläder syns ju tvättpåverkan på redan efter första eller andra tvätten..

Finns det någon som kanske skulle vilja ha hem en likadan pyjamas kanske? I valfri storlek (upp till stl 80) givetvis. Nå? ;)

Gillar

Kommentarer