En förmiddag hos en vän

Imorse visste vi inte riktigt vad vi skulle ta oss för, så jag kollade med Anna vad hon gjorde. En halvtimme senare var ungarna inpackade i bilen och vi var på väg dit! Rasmus var överlycklig - han skulle få leka med Whilmer igen!! Och "alla barnen" som han säger! :)

Jag tog med en låda med hembakade silviakakor också, mycket populärt - allra helst hos lille Emanuehl. Han var vrålsöt där han satt och skyddade sin kaka. Ingen fick ta den... ja, för han trodde nog att jag skulle norpa den av honom när jag tog fram kameran! :) Sötnos! ?

Kaffetarmen blev belåten och jag fick chans att prata lite. Det behövs ibland, och det känns som kaffestunder med vänner är ganska lätträknade i dagsläget. Men såå uppskattat när det blir av. Nu när jag och Anna bor så mycket närmare varandra hoppas jag att vi träffas lite oftare - nu har jag ju dessutom en bil tillgänglig oavsett när gubben min jobbar! Finns ju onekligen en del att prata om - samtidigt som barnen snabbt finner varandra.

Rasmus tjatar redan om när vi ska åka dit nästa gång - och det var det enda han pratade om när vi var inne i stan för att köpa tapeter! "Mamma, mamma, när ska vi åka till barnen?" "Mamma, jag vill åka Whilmer!" "Mammaaaaa, kan vi åka till barnen igen nu? Nuuuu!!" Så nu har jag fått lova att vi snart ska dit igen...

Jag och Anna på mammabloggkryssningen, beräknade att få bebis med fem dagar efter varandra! :)

Gillar

Kommentarer