En "härlig" morgonpromenad?!Imorse hoppade jag upp ur sängen redan 7.30, det är tidigt för att vara jag - allra helst när maken jobbar eftermiddag/kväll. Morgonpigg som jag var så tog jag mig ut på en morgonpromenad... men innan jag öppnade dörren visste jag inte hur vädret var (så smart att jag tittar ut genom fönstret är jag inte!). Duggigt, nästan lite regnigt, jo... men då var det ju för sent att ändra sig
Och vem säger att lite regn ska stoppa en? ;) Så jag knallade iväg - och på hemvägen blev det ett besök på vårdcentralen. Dags för femte omgången av järninfusion (Venofer). Eftersom jag nästan känner mig oförskämt pigg sen några få dagar tillbaka så bad jag dom ta ett nytt hb. Sagt och gjort. Och jag har gått från 84 till 93, känns ganska bra ändå :) Nu återstår fyra eller fem påsar till innan det blir diskussion om hur vi gör fortsättningsvis. Jag hoppas att de kan fortsätta med injektioner ett tag till efter påsarna är slut iofs - så att jag får en chans att jobba upp järnvärdet ytterligare (nu menar jag givetvis inte att jag ska ha ett hb på 160. Men ett rimligt värde, där jag mår bra. För även om jag mår bra nu så lär jag inte göra det i längden så länge jag ligger under 100. Nu mår jag förmodligen bra just för att 93 är en märkbar skillnad mot tidigare ynkliga 84.

Så det var med glada steg jag traskade hem från vårdcentralen idag, och påbörjade dagens bakning. Rågbullar och tre sorters kakor :)

Gillar

Kommentarer