En helt vanlig måndag hos oss...


Instagram: Drommenom11barn Så har en ny vecka tagit sin start. Simon har åkt hem till mamma, vi planerar veckan som kommer och dagen började med trädgårdshäng och förmiddagsfika i solen. Underbara känsla! Livet är rätt gött faktiskt.
Fikat idag bestod av det sedvanliga kaffet samt en hembakat chokladbiskvi. Smarrigt värre!

Innan Simon for hem till mamma passade han på att lura upp sin mor på studsmattan, vad hon inte räknat med var väl att fastna på bild ;) (men jodå - hon vet att jag tog bilden!). Övertalningsförmågan hos barn är oslagbar! ;)


Var på auktion igår och fyndade ett och annat. Jag fick dessutom ännu ett tillfälle att prata med mina kära föräldrar om det mesta som försiggår i mitt huvud. En mamma är alltid en mamma, och det bästa är att min mamma alltid får mig att tänka om - på ett nytt sätt. Är det något som är jobbigt på något sätt så har hon alltid ett par kloka ord att komma med ?

Två av gårdagens fynd. En resväska för kommande events, för 60 spänn! Rena rama klippet, att väskan dessutom innehåller sjuttioelva väskor till var ju bara en bonus ;) Och ja, vi har en bensindriven gräsklippare också, men av någon anledning ville min kära C även ha en handjagare? Så då fick han väl köpa en då - :)

Gillar

Kommentarer