En hjälp på traven !?

Det är ju dags för en viss herre här hemma att bli blöjfri nu kan jag tycka. På UnderBARA BARN hittade jag dessa Training Pants från Imse Vimse - och givetvis vart man aningen nyfiken!

Dessa byxor ska kunna hjälpa till att få barnet i fråga att förstå sambandet mellan att vara kissnödig och att bli blöt. Alltså - när man kissar på sig blir det blött (vilket det ju inte blir i en vanlig blöja!). Byxorna klarar ändå hålla en liten olycka inne, vilket gör att man inte kissar igenom som man gör i ett på kalsonger. Hajjar ni grejjen? ;)

Jag ser med spänning fram emot att testa dessa, och herren i huset som dessa är avsedda för, han ser också fram emot det. Och vi ska börja i veckan. Har vart aningen hektiskt i början nu bara, vilket gjort att jag, av ren bekvämlighet, dragit ut på det. Men nu så... helgen på intågande och därmed finns inga bortförklaringar ;)

I goodiebagen från mässan fanns dessutom en pottkalender från Kiss & Bajs - som vi kommer använda tillsammans med Imses Training Pants! Ett schema där man får klistra in bajskorvar och kissdroppar vartefter de hamnat i pottan - urcoolt om man frågar den tilltänkta!
  • Events
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer