En känsla som inte går att beskriva

Jag köpte mig ju ett par nya skor när jag var nere på Gekås, fast skorna köpte jag förvisso på Skokanonen, men ändå ;) De fick användas för första gången redan idag - då jag och Linus tog oss en promenad.
En promenad som inte bara blev en promenad!

För första gången på många år valde jag att jogga. Inte hela vägen, men i intervaller. Linus var med på noterna och vi joggade tillsammans. Jag är verkligen sjukt nöjd. Och känslan av att orka springa denna runda i intervaller går inte att beskriva - när man samtidigt tänker på att jag våndades för att ens gå denna runda i lugnt tempo förut. En mäktig känsla!

Vi fortsatte sedan dagen med att packa ner fika och dra in till lekparken i stan för att rasta barnen lite grann. En lyckad eftermiddag med många barnaskratt medans mamman i huset även kopplade av i kinagungan en stund. Härligt!
Det blev väldigt mycket foton tagna då Linus agerade paparazzifotograf ett tag, innan Conny tog över kameran. Så jag har roat mig med att kolla igenom ett antal pics såhär på kvällen - efter en katastrofal eurovisionskväll! Vissa bilder blev bättre än andra, helt klart - och de flesta på mig har jag valt att rensa bort eftersom Linus envisas med att fota i alla möjliga konstiga vinklar! ;)


Blandade bilder från lekparken


Lite mer "actionbilder"


Fikapaus!


Att leka i lekparken är överskattat när man får chansen att gå på grönbete, stundtals till och med barfota. Sommarkillar it is - javisst! ?
  • ALLMÄNT
  • 21 visningar

Gillar

Kommentarer